Winkelmand

3 onmisbare tips voor een frisse woonkamer!

3 onmisbare tips voor een frisse woonkamer!

We hebben er allemaal een hekel aan, die vervelende muffe geur die door onze woonkamer dwaalt. Om jouw woonkamer fris te houden, hebben wij de volgende 3 onmisbare tips voor een frisse woonkamer opgesteld waarvan je nog nooit eerder hebt gehoord.

Tip 1. Neutraliseer de geur met een luchtreiniger!

Door een luchtreiniger in de woonkamer te zetten zorg je dat de lucht in de woonkamer continu wordt gereinigd. Door zelf een olie te kiezen die je prettig vindt, zorg je ervoor dat je een eigen geur in de kamer krijgt. Deze oliën creëren een rustgevend en ontspannen sfeer in de woning waardoor je ieder moment van je eigen huis kunt genieten.

Tip 2. Zet regelmatig ramen en deuren los!

De meest makkelijk en goedkoopste manier om je woonkamer lekker fris te houden. Misschien tijdens de winter niet de meest handige tip, maar tijdens het voor- en najaar is dit een goede oplossing. Door de frisse buitenlucht naar binnen te laten, neutraliseert de geur en ben je direct af van die vervelende muffe lucht. In de wintertijden zorgt bijvoorbeeld een aroma diffuser voor ditzelfde effect, maar dan met keuze uit eigen geuren (oliën).

Tip 3. Stofzuig in vervolg extra fris door gebruik van stofzuiger geur!

Waarschijnlijk de meest onbekende tip, het gebruik van stofzuigerballen. Door deze stofzuigerballen op te zuigen, zorg je voor een frisse sensatie. Deze stofzuigerballen zijn in verschillende geuren te krijgen waardoor je altijd een unieke geur in huis hebt. Vaak komt er een vervelende geur uit de stofzuiger (wat niet heel gek is), maar wel voor een vieze geur in de kamer zorgt. De stofzuiger geur zorgt ervoor dat deze stank wordt verandert naar een lekkere geur.

Bekijk naast onze 3 onmisbare tips voor een frisse woonkamer ook onze andere producten via onze social media en volg ons om up-to-date te blijven van de laatste geur trends!

Facebook: www.facebook.com/deluchtverfrisser

Instagram: www.instagram.com/deluchtverfrisser/

Gratis verzendig!

Op alle orders boven de €50,-

Gemakkelijk retourneren.

Binnen 30 dagen.

Garantie op alle producten.

Gegarandeerd kwaliteit!

100% beveiligd betalen.

IDeal / PayPal / Creditcard.