Winkelmand

3 tips om direct rookgeur te verwijderen!

Het is heel onprettig, de rookgeur die in jouw auto of huis rondhangt. Deze rookgeur is vaak erg sterk en trekt in leer, de muren of in het meubilair. Ben je klaar met deze vieze rookgeur en wil je dat er weer een frisse lucht hangt? Bekijk dan deze 3 super effectieve manieren om direct rookgeur te verwijderen.

Tip 1: Zet ramen en deuren open!

Heb je een avond gezellig met rokende vrienden of familie gehad en word je de volgende dag wakker met deze kroeglucht? Zet dan zoveel mogelijk ramen en eventueel deuren los om uw huis te laten luchten. Wanneer de frisse buitenlucht door de kamer dwaalt, merk je vanzelf dat de rookgeur zal verdwijnen

Tip 2: Het huis grondig schoonmaken!

Schoonmaken, wellicht het minste klusje van deze 3 tips. Toch is dit misschien wel de meest effectieve manier van het verwijderen van rookgeur. Door de meubels, vloer en gordijnen eens goed schoon te maken is er een grote kans dat de rookgeur zal verdwijnen. Niet alleen werkt deze oplossing tegen rookgeur, het is ook nog eens goed voor het verwijderen van hondengeuren en voor frisheid in uw woning. 

Tip 3: Stofzuig de auto grondig!

Rookgeur trekt eenvoudig in het auto interieur waardoor deze onaangename lucht blijft hangen. Door het interieur grondig te stofzuigen met onze geurballen ben je binnen een mum van tijd de rookgeur kwijt. Door een ‘geurbal’ op te zuigen met uw stofzuiger en vervolgens de auto te gaan stofzuigen, zorg je naast het schoonmaken voor een geursensatie in de auto. Door deze geur ruikt de stofzuiger en de auto weer helemaal fris! Benieuwd naar dit product? Bekijk dan hier onze geurballen voor in de stofzuiger.

Wij hopen dat je door deze tips extra fris door het leven kunt gaan en de vieze rookgeur uit jouw leven verdwijnt. Ben je benieuwd naar alle producten die je de ideale geurervaring kunnen bieden? Bekijk dan hier ons aanbod in alle soorten geuren!

Meer over de luchtverfrisser? Bekijk voor meer blogs en nieuwtjes ook onze Facebook en Instagram pagina!

Facebook: www.facebook.com/deluchtverfrisser 

Instagram: www.instagram.com/deluchtverfrisser/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzendig!

Op alle orders boven de €50,-

Gemakkelijk retourneren.

Binnen 30 dagen.

Garantie op alle producten.

Gegarandeerd kwaliteit!

100% beveiligd betalen.

IDeal / PayPal / Creditcard.