Gascoigne & King

Filter

Toont alle 8 resultaten

Filter

Toont alle 8 resultaten

Waar staat Gascoigne & King voor?

Gascoigne & King staat voor de beste geuren gemaakt op een milieuvriendelijke manier. Bronwyn Gascoigne is de drijvende kracht achter het merk Gascoigne & King. Met een grote interesse in geuren, parfums en prachtige natuurlijke producten, begon ze kaarsen te maken nadat ze het ongelooflijk moeilijk vond om hoogwaardige, milieuvriendelijke producten te vinden met een focus op opwindende geurmengsels en geweldig design.

In 2008 had ze een reeks prachtig geurende kaarsen gemaakt, het woord had zich verspreid onder de boetiekdesigners en de reis van Gascoigne & King begon.

Haar inspiratie komt van de plekken in de wereld waarin we leven. Alle Gascoigne & King-kaarsen worden met de hand gemaakt in haar studio in Surry Hills, Sydney.

Geurkaarsen Gascoigne & King

De geurkaarsen van Gascoigne & King zijn een combinatie van twee werelden. De schoonheid van buiten is gecombineerd met de heerlijke geur aan de binnenkant. Iedere geurkaars brengt zijn eigen verhaal met zich mee. De gedachte achter iedere geur is om jou terug te laten denken aan een bepaalde gebeurtenis uit het verleden, een gedachte die je doet herbeleven wat je toen beleefd hebt.

De kaarsen branden zijn tot wel 100 uur bruikbaar als geurkaars, daarnaast is het een mooie toevoeging aan uw ruimte door de prachtige uitstraling van de houder.

Geurstokjes Gascoigne & King

Net als bij de geurkaarsen zijn de geurstokjes gemaakt om jou te laten herinneren aan gebeurtenissen uit het verleden. De karakteristieke geuren die de prachtige geurstokjes verspreiden zorgen ervoor dat een ieder die uw ruimte binnenstapt direct bevangen zou worden door de aroma’s.

Voor meer informatie over het merk, klik hier.

GASCOIGNE & KING - De Luchtverfrisser