Nano-Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy - De Luchtverfrisser
Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

499,00

De Diffuser L2000  is uitgevoerd in een strak, grijs design en is geschikt voor de grootste ruimten. Dankzij de eenmalige tijdsinstelling en het grote reservoir kunnen de diffusers automatisch functioneren, zodat u niks anders hoeft te doen dan genieten van een heerlijk aromatische ruimte.

(2 klantbeoordelingen)

Wat u van ons kunt verwachten:

 • 30 dagen retourrecht.
 • Dezelfde werkdag verzonden!
 • Gratis levering boven de €50,-.
 • Persoonlijke klantenservice.

 

Gegarandeerd veilig winkelen!

De Luchtverfrisser

 

Beschrijving

Productinformatie Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

De Diffuser L2000  is uitgevoerd in een strak, grijs design en is geschikt voor de grootste ruimten. Dankzij de eenmalige tijdsinstelling en het grote reservoir kunnen de diffusers automatisch functioneren, zodat u niks anders hoeft te doen dan genieten van een heerlijk aromatische ruimte. De diffuser wordt vrijstaand geplaatst en aan de hand van het overzichtelijke display kan deze ingesteld worden . Bovendien kan de nano-diffuser gekoppeld worden aan bluetooth en bediend worden via de app.

Gebruiksaanwijzing Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

Door middel van de gepatendeerde nanotechnologie worden de etherische oliën in de lucht verspreid. Deze techniek is vernieuwend omdat het de etherische olie in de fijnst mogelijke deeltjes in de lucht brengt. De voordelen hiervan zijn een homogene geurverdeling over de gehele ruimte, optimale therapeutische werking en zuinig verbruik. Een flesje essentiële olie van 1000 ml doet tot wel 5 weken mee!

Voor uw veiligheid stopt de diffuser automatisch als het water op is. Geschikt voor gebruik in de grootste ruimten, waaronder de kantoorgebouwen, winkelcentra, sportcentra, wellness centra, woonzorgcentra en overheidsinstellingen.

Tip: Heeft u een grote ruimte, voeg dan meer druppels essentiële olie toe! 

Technische Details Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

Voordelen :

 • Bevochtigen en revitaliseren van de lucht in binnenruimtes;
 • Wist negatieve ionen in de lucht;
 • Behoud van de volledige integriteit en eigenschappen van etherische oliën;
 • Veiligheidsfunctie (automatisch stoppen als het water op is).

Eigenschappen

 • Bereik: 2000m³;
 • Afmetingen: 221 x 166 x 638 mm;
 • Werkt op netspanning;
 • Hoogwaardige nanotechnologie diffusie;
 • Vrijstaand;
 • Koppelbaar aan bluetooth;
 • Automatisch instellen via app;
 • Een flesje van 1000 ml gaat tot wel 5 weken mee;
 • Reservoir van 880 ml.

Download hier de productfiche of bezoek www.aromen-greenspace.be voor meer info.

Artikelnummer: 9254
Categorie: Diffusers, Diffusers & Oliën, Aromen Aromatherapy, Aroma Diffuers

Vergelijkbare producten: Nano-Diffuser W300 Aromen Aromatherapy, Nano-Diffuser C100 Aromen Aromatherapy, Ultrasonic Light Oil Diffuser Aroma Aromatherapy, Ultrasonic Dark Oil Diffuser Aroma Aromatherapy

Te combineren met: Citronella Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Pepermunt Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Citroen Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Lavandin Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Rozemarijn Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Bergamot Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Bloedsinaas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Zoete Sinaas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Ceder Atlas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Groene Mandarijn Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Lemongrass Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml, Lavendel Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml

Over Aromen Aromatherapy

Of het nu gaat om het creëren van een aromatische, feel-good omgeving, of om u te helpen concentreren tijdens een lange werkdag of om een wellness moment thuis te realiseren – met de expertise en passie van Aromen Aromatherapy maken ze de voordelen van natuurlijke oliën voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk. We begeleiden u stap voor stap met de simpel te gebruiken producten van hoge kwaliteit, stimulerende cursussen, een informatieve app, een ondersteunende community en meer. Of u nou nieuw bent of gevorderd; Aromen is er voor iedereen.

Voor meer informatie over de werking en gebruiksaanwijzingen van onze oliën, zie de Aromen App voor Android en iOS.

Bekijk hier alle producten van Aromen Aromatherapy!

Waar wij naar toe willen is dat iedereen voor elk moment bij ons terecht kan voor een frisse lucht. Wij willen voor elke mogelijke situatie een product kunnen aanbieden waar u door middel van een snelle levertijd snel over kan beschikken.

Bekijk hier meer over De Luchtverfrisser 

Heb je een vraag over dit product? Neem contact op met De Luchtverfrisser! 

Deel dit product

2 beoordelingen voor Diffuser L2000 Aromen Aromatherapy

 1. Romee Fuik

  Ideaal voor grotere ruimtes en eenvoudig met de app te bedienen, een absolute meerwaarde bij ons op kantoor.

 2. Xander Westerink

  Eenmalig een duurder product, maar absoluut een aanrader. Ik heb veel andere merken geprobeerd, maar deze steekt er toch behoorlijk boven uit. Het is letterlijk genieten met deze diffuser en kan eenvoudig een grotere ruimte vernevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *