Oolaboo

Filter

Toont alle 5 resultaten

Filter

Toont alle 5 resultaten

Over Oolaboo

Wij mogen met trots vertellen dat wij de producten van het merk Oolaboo mogen aanbieden in ons assoriment. Het merk dat opgericht is door de twee broers Wilmink is prijswinnend en betreft een vooruitstrevende visie. De producten passen dan perfect binnen onze collectie.

Oolaboo geloof in het feit dat de echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan de binnenkant als aan de buitenkant, zo hebben alle producten een mooi en strak uiterlijk, maar zijn ze van binnen minstens zo speciaal.

Waarom zijn de producten speciaal? Vraag dat aan de de jury van de Dutch Beauty Award van 2019. Het juryrapport luidt over de productlijn die wij in ons assortiment aanbieden: ”Dit Nederlandse merk verslapt nooit en blinkt uit in innovaties met een groen karakter.” De geur van deze productlijn is uitgeroepen tot verslavend en de jury is zo’n beetje unaniem laaiend en enthousiast.

Oolaboo producten

Alle Oolaboo producten zijn vrij van schadelijke stoffen, een voordeel en pluspunt dat in de parfum markt niet gebruikelijk is. De belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van de producten is dat alles wat gebruikt wordt om het lichaam te stimuleren, daadwerkelijk uit de natuur dient te komen. Wat niet veilig genoeg is voor de huid, neus of mond wordt niet gebruikt in de producten van het merk.

Waarom Oolaboo?

Oolaboo snapt goed hoe het leven in elkaar zit, genieten van de kleine momenten is daar een groot onderdeel van. Kleine onderdelen van het leven zijn bijvoorbeeld een ruimte binnenstappen met een prettige geur of de auto instappen die prettig ruikt. Samen met de producten van Oolaboo proberen wij dat voor jou te realiseren. Op een gezonde en maatschappelijke manier genieten van de kleine mooie momenten in het leven.

De verschillende producten die wij van het merk aanbieden zijn: