Winkelmand
Luxe Geurkaars Lou Candeloun

Contact

Bereikbaar op

Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00

Luxe Geurkaars Lou Candeloun

Contact

Bereikbaar op

Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00

Luxe Geurkaars Lou Candeloun

Contact

Bereikbaar op

Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00

Veel gestelde vragen met antwoord.

Op een groot deel van de producten kunnen wij garanderen dat het maximaal 3 werkdagen duurt. Bij enkele producten zal het soms enkele werkdagen langer duren omdat verschillende producten niet via het gebruikelijke transport geregeld kan worden. Wanneer dit voor u geldt, wordt u altijd persoonlijk ingelicht door middel van een mail of een telefoongesprek.

Wanneer een product niet voldoet aan de eisen die u verwacht heeft zullen wij deze kosteloos laten retourneren en een nieuwe opsturen die wel voldoet aan de verwachtingen. Mocht u niet een nieuw product willen maar uw geld terug dan kan dat ook. Het ruilbeleid van ons is kort door de bocht: mocht u het willen ruilen, dan zal de verzending voor eigen rekening vallen en alleen mogelijk zijn wanneer de producten in orginele staat verkeren. Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen hebben controleren wij alles goed en ontvangt u uw geld terug wanneer alles in goede staat verkeerd.

U kunt in uw account uw bezorgadres veranderen. Mocht u een bestelling geplaatst hebben met het verkeerde bezorgadres, dan raden wij het aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Als wij het pakket dan nog niet verzonden hebben kunnen wij het aanpassen en ontvangt u uw product alsnog zoals bedoeld!

Wanneer wij uw bestelling binnen hebben gekregen gaan wij het klaarmaken voor verzending. Op het moment dat wij uw pakket afleveren bij het PostNL punt wordt het aangemeld bij Track&Trace. U kunt de status van uw bestelling via hier volgen. Mocht er iets ondertussen niet duidelijk zijn, u kunt altijd contact met ons opnemen. 

U kunt op verschillende manieren ondersteuning krijgen van ons! Via mail, via onze social media kanalen en via onze gemakkelijke Whatsapp knop op de website. Voor al uw vragen omtrent onze producten of service kunt u bij ons terecht.

Als het om een geplaatste bestelling gaat, dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Normaliter verzenden wij alleen naar adressen in Nederland & België. Mocht uw land hier niet tussen zitten, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Normaal gesproken wel, wij gaan zo duurzaam mogelijk met onze producten en verzendmaterialen om. Mocht het niet passen dan maken we gebruik van extra pakketen. 

Stond uw antwoord er niet bij?

Stel uw vraag.

Gratis verzendig!

Op alle orders boven de €50,-

Gemakkelijk retourneren.

Binnen 30 dagen.

Garantie op alle producten.

Gegarandeerd kwaliteit!

100% beveiligd betalen.

IDeal / PayPal / Creditcard.