Geurstokjes Oolaboo

Filter

Toont alle 2 resultaten

Filter

Toont alle 2 resultaten

Oolaboo Geurstokjes

De geurstokjes van het merk Oolaboo staan ontzettend hoog aangeschreven. Het merk staat voor hoogwaardige producten die geproduceerd worden met alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor mens en natuur. De geurstokjes worden geleverd in een chique doosje waar alle informatie en gebruiksaanwijzingen op te vinden zijn.

Over Oolaboo

Oolaboo is een toonaangevend merk in de geur branche. Het merk hecht veel waarde aan schoonheid aan zowel de buitenkant als de binnenkant. De twee broers Wilmink uit Zutphen hebben samen het merk in leven gebracht met als belangrijkste uitgangspunt: bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn.

De geurstokjes van Oolaboo kopen?

Wij bieden zowel de geurstokjes zelf aan en ook de daarbij passende refiller. Zo kunt u wanneer de geur van de stokjes bevallen de refiller erbij kopen met als positief voordeel dat u niet een nieuwe houder hoeft te kopen. U kunt de geurstokjes houder gemakkelijk hervullen met de vloeistof die in de refiller zit.

Andere productcategorieën die wij van het merk aanbieden zijn:

Wilt u meer weten over het merk? Klik dan hier!