Geurkaars Lou Candeloun

Filter

Toont alle 6 resultaten

Filter

Toont alle 6 resultaten

Lou Candeloun Geurkaars

De geurkaarsen van Lou Candeloun staan gekenmerkt om het mooie design en de hoge kwaliteit. De producten zijn handgemaakt en iedere kaars vertelt zijn eigen verhaal.

Luxe geurkaarsen

Handgemaakte kaarsen, mooi om naar te kijken en goed voor je gezondheid, Candeloun betekent kaars in het Provençaals. De productie kon nergens anders dan in dit geurenrijke zuiden worden gedaan. De kaarsen worden een voor een met de hand op de ouderwetse manier gegoten. Afgezien van de geurstoffen komt hun specificiteit voort uit de aard van de was: geen paraffine afgeleid van aardolie. De was van Lou Candeloun is 100% plantaardig en natuurlijk, het vervormt de geur niet, is niet schadelijk voor de longen en is van Franse oorsprong. Zelfs de lonten zijn gemaakt van natuurlijk katoen.

Trots op het merk

Wij zijn trots op het feit dat wij als enige aanbieder in Nederland de producten van Lou Candeloun aanbieden. De uitstraling, de geuren, alles aan het product is tot in de puntjes uitgewerkt en het is in iedere ruimte de eye-catcher. De geuren zijn stuk voor stuk uniek en gaan vele uren mee.

De Mistral heeft bijvoorbeeld een hele frisse geur, wanneer u deze kaars aansteekt is de geurbeleving identiek aan het moment dat wanneer u de sauna instapt en u extra mint olie toevoegt aan de het stenen.

Wilt u meer informatie over het merk? Klik dan op het logo hieronder!Lou Candeloun