Geurstokjes Gascoigne & King

Filter

Toont alle 4 resultaten

Filter

Toont alle 4 resultaten

Gascoigne & King Geurstokjes

De luxe geurstokjes van Gascoigne & King zijn uniek in zijn soort. De grootte, de geur, de uitstraling, de totaalbeleving van het product springt boven alle andere geurstokjes uit. Wanneer u ervoor kiest om een geurstokje van Gascoigne & King in huis te nemen kiest u ervoor om heel hele beleving in huis te nemen.

De geuren die constant verspreidt worden, worden handgemaakt met enkel en alleen de hoogwaardige producten. Bovendien worden alle producten van het merk milieuvriendelijk geproduceerd.

Meer over Gascoigne & King

Bronwyn Gascoigne is de drijvende kracht achter het merk Gascoigne & King. Met een grote interesse in geuren, parfums en prachtige natuurlijke producten, begon ze kaarsen te maken nadat ze het ongelooflijk moeilijk vond om hoogwaardige, milieuvriendelijke producten te vinden met een focus op opwindende geurmengsels en geweldig design.

In 2008 had ze een reeks prachtig geurende kaarsen gemaakt, het woord had zich verspreid onder de boetiekdesigners en de reis van Gascoigne & King begon.

Haar inspiratie komt van de plekken in de wereld waarin we leven. Alle Gascoigne & King-kaarsen worden met de hand gemaakt in haar studio in Surry Hills, Sydney.

Wilt u meer producten van het merk aanschouwen? Bekijk dan ook onze geurkaarsen. Andere geurstokjes bekijken? Klik dan hier.

GASCOIGNE & KING - De Luchtverfrisser