Roomspray

Filter

Toont alle 9 resultaten

Filter

Toont alle 9 resultaten

Luxe Roomspray

Wij zijn trots op de producten die wij in ons assortiment van de Roomspray mogen aanbieden. De merken zijn exclusief, natuurlijk geproduceerd, milieuvriendelijk en uniek van geur. De merken die wij aanbieden zijn Horai Studio en Oolaboo, beide merken staan bekend om de opvallende en excentrieke geuren die het produceert.

Hoe gebruik je een roomspray?

Een roomspray gebruik je in principe hetzelfde als een lichaamsspray. Je verspreidt met gebruik van de vernevelaar de aroma’s in een paar sprays door de ruimte. Uw lievelingsgeur zal opgenomen worden door alle objecten en zodoende gaat uw ruimte ruiken naar uw gewenste geur.

Roomspray van Horai Studio

De luxueuze collectie van hoogwaardige, maar tezelfdertijd gedurfde en eclectische producten onderscheidt zich door een zorgvuldige aandacht voor detail, van idee tot afwerking. Hiervoor werkt Horai samen met creatieve professionals van over de hele wereld. Horai gelooft in essentiële geuren en smaken voor mythische momenten.

Voor Horai’s eerste collectie van unieke room sprays zette Thomas Baert een samenwerking op met parfumeurs Miguel Matos uit Lissabon en Chris Maurice uit Barcelona. Samen slaagden ze erin een veelheid aan emoties, gebaren en ervaringen te vertalen in zeven delicate en uitgebalanceerde geuren die in prachtig vormgegeven en luxueuze verstuivers worden gepresenteerd.

Roomspray Oolaboo

Oolaboo is een toonaangevend merk in de geur branche. Het merk hecht veel waarde aan schoonheid aan zowel de buitenkant als de binnenkant. De twee broers Wilmink uit Zutphen hebben samen het merk in leven gebracht met als belangrijkste uitgangspunt: bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn.