Horai Studio

Filter

Toont alle 3 resultaten

Filter

Toont alle 3 resultaten

Over Horai Studio

Horai is een Belgisch merk dat exclusieve geuren creëert. Geïnspireerd door de gelijknamige godinnen uit de Griekse mythologie, ontwikkelt Horai tijdloze zintuiglijke ervaringen voor de zelfbewuste hedonist. De luxueuze collectie van hoogwaardige, maar tezelfdertijd gedurfde en eclectische interieurparfums onderscheidt zich door een zorgvuldige aandacht voor detail, van idee tot afwerking.

Voor Horai’s eerste collectie van unieke interieurparfums werd er samengewerkt met parfumeurs Miguel Matos uit Lissabon en Chris Maurice uit Barcelona. Samen slaagden ze erin een veelheid aan emoties, gebaren en ervaringen te vertalen in delicate en uitgebalanceerde geuren die in prachtig vormgegeven en luxueuze verstuivers worden gepresenteerd.

Geuren van Horai Studio

Wij bieden vele verschillende roomsprays aan, iedere geur heeft zijn eigen identieke geur. De Midnight Rambler is bijvoorbeeld een zoete ervaring van fijnproeversnoten in zijn meest extreme vorm. Het hart van de geur is een intense slok koffie, op smaak gebracht met sexy en omhullende akkoorden van muskus en gesuikerde toetsen van vanille en tonka. Het resultaat is een verrukkelijke compositie die extra sappig is door de toevoeging van framboos.

Horai Studio