Diffuser C100 Aromen Aromatherapy

164,50

De Nano-diffuser C100 is gebruiksvriendelijk en heeft een stijlvol, strak design. Dankzij de eenmalige tijdsinstelling en het grote reservoir kunnen de diffusers automatisch functioneren, zodat u niks anders hoeft te doen dan genieten van een heerlijk aromatische ruimte.

(2 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

Wat u van ons kunt verwachten:

 • 30 dagen retourrecht.
 • Dezelfde werkdag verzonden!
 • Gratis levering boven de €50,-.
 • Persoonlijke klantenservice.

 

Gegarandeerd veilig winkelen!

De Luchtverfrisser

 

Beschrijving

Productinformatie Diffuser Aromen Aromatherapy C100

De diffuser C100 is gebruiksvriendelijk en heeft een stijlvol, strak design. Dankzij de eenmalige tijdsinstelling en het grote reservoir kunnen de diffusers automatisch functioneren, zodat u niks anders hoeft te doen dan genieten van een heerlijk aromatische ruimte. De diffuser kan vrijstaand neergezet worden of gemakkelijk worden opgehangen aan de muur. Bovendien kan de diffuser op slot worden gedaan, zodat de instellingen niet aangepast kunnen worden.

Gebruiksaanwijzing Diffuser Aromen Aromatherapy C100

Door middel van de gepatendeerde nanotechnologie worden de essentiële oliën in de lucht verspreid. Deze techniek is vernieuwend omdat het de essentiële olie in de fijnst mogelijke deeltjes in de lucht brengt. De voordelen hiervan zijn een homogene geurverdeling over de gehele ruimte, optimale therapeutische werking en zuinig verbruik. Een flesje essentiële olie van 100 ml doet tot wel 20 weken mee!

Geschikt voor gebruik in een grote verscheidenheid ruimtes, waaronder de receptie, kantoor, vergaderzaal, hotel, toiletruimte, winkel, yoga ruimte, woonkamer en gang.

Tip: Heeft u een grote ruimte, voeg dan meer druppels essentiële olie toe! 

Technische Details Diffuser Aromen Aromatherapy C100

Voordelen :

 • Bevochtigen en revitaliseren van de lucht in binnenruimtes;
 • Wist negatieve ionen in de lucht;
 • Behoud van de volledige integriteit en eigenschappen van etherische oliën;
 • Veiligheidsfunctie (automatisch stoppen als het water op is).

Eigenschappen:

 • Bereik: 100m³ – 150m³;
 • Afmetingen: 150 x 60 x 150 mm;
 • Werkt op netspanning of 3x AA batterijen;
 • Hoogwaardige nanotechnologie diffusie;
 • Vrijstaand of aan de muur monteerbaar;
 • Automatisch instellen van programma via LED scherm;
 • Een flesje van 100ml gaat tot wel 20 weken mee;
 • Reservoir van 100 ml.

Artikelnummer: 
Categorie: Diffusers, Diffusers & Oliën, Aromen Aromatherapy, Aroma Vernevelaar

Vergelijkbare producten: Nano-Diffuser W300 Aromen AromatherapyNano-Diffuser C100 Aromen AromatherapyNano-Diffuser L2000 Aromen AromatherapyUltrasonic Light Oil Diffuser Aroma AromatherapyUltrasonic Dark Oil Diffuser Aroma Aromatherapy

Te combineren met: Citronella Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlPepermunt Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlCitroen Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlLavandin Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlRozemarijn Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlBergamot Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlBloedsinaas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlZoete Sinaas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlCeder Atlas Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlGroene Mandarijn Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlLemongrass Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10mlLavendel Essentiële Olie Aroma Aromatherapy 10ml

Over Aromen Aromatherapy

Of het nu gaat om het creëren van een aromatische, feel-good omgeving, of om u te helpen concentreren tijdens een lange werkdag of om een wellness moment thuis te realiseren – met de expertise en passie van Aromen Aromatherapy maken ze de voordelen van natuurlijke oliën voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk. We begeleiden u stap voor stap met de simpel te gebruiken producten van hoge kwaliteit, stimulerende cursussen, een informatieve app, een ondersteunende community en meer. Of u nou nieuw bent of gevorderd; Aromen is er voor iedereen.

Voor meer informatie over de werking en gebruiksaanwijzingen van onze oliën, zie de Aromen App voor Android en iOS.

Bekijk hier alle producten van Aromen Aromatherapy!

Waar wij naar toe willen is dat iedereen voor elk moment bij ons terecht kan voor een frisse lucht. Wij willen voor elke mogelijke situatie een product kunnen aanbieden waar u door middel van een snelle levertijd snel over kan beschikken.

Bekijk hier meer over De Luchtverfrisser 

Heb je een vraag over dit product? Neem contact op met De Luchtverfrisser! 

Deel dit product

2 beoordelingen voor Diffuser C100 Aromen Aromatherapy

 1. Janet Klooster

  Strak design en eenvoudig te gebruiken, levert zichtbaar resultaat! Aanrader voor op het kantoor.

 2. Jaap Rots

  Ik werk al een poosje thuis door covid en merkte dat ik snel gestresst raakte en minder geconcentreerd was, ik hoorde van vrienden over dit systeem en probeerde hem ook, erg tevreden tot nu toe en ik merk zelf direct verschil.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *